Melontaretkelle Helsingistä Nuuksion kansallispuistoon

Melontaretkien varaukseen

Hengähdä hetkeksi ja lähde nauttimaan melonnasta Helsingistä Nuuksion erämaisiin maisemiin. Melonta on luontoliikuntaa, joka sopii melkein kaikille. Näille opastetuilla retkille et tarvitse aikaisempaa melontakokemusta.

Järjestämme toukokuusta lokakuulle melontaretkiä avo- eli intiaanikanooteilla NuuksionMelontaseikkailu Nuuksion erämaajärvillä erämelontatukikohdastamme. Lauantaisin ja keskikesällä myös viikolla(tiistai, torstai) järjestettäville Nuuksion erämelontaseikkailun takuulähdöille voit ilmoittautua mukaan yksin, kaksin tai vaikka pienellä kaveriporukalla. Kuljetus melontaretkelle lähtee Helsingistä Kiasman vierestä ja mukaan voit tulla myös matkan varrelta Espoosta. Melomme kahden hengen avokanooteilla, mutta vaikka tulisit yksin tai ryhmässäsi oli pariton määrä osallistujia, niin järjestämme jokaiselle melontakaverin kanoottiin.

Helsingistä melomaan Nuuksioon - iltaretken uimataukoVoit myös varata melonnan yksityisretkien kalenteristamme vaikka syntymäpäivän kunniaksi tai vaikka kokoontua yhteen mukavalla porukalla Nuuksion luontoon. Yksityisretkelle järjestämme kuljetuksen haluamastasi paikasta Helsingistä tai Espoosta. Lapset ovat myös tervetulleita retkelle aikuisten seurassa, tilanteen mukaan suosittelemme yksityisretkeä tai takuulähtöä. Lue lisää lapsien osallistumisesta melontaretkillemme.

Tarjoamme melonnan lomassa myös retkievästä; tuoreet pannukahvit, mehua ja ja pientä syötävää. Retkieväät on myös saatavissa gluteenittomina, laktoosittomina ja vegaanisina. Retkitauolla sinulla on myös mahdollisuus pulahtaa virkistäytyä uimalla kansallispuiston metsäjärvessä.

Voit ostaa melontaretken myös lahjaksi.

Helsingistä Nuuksioon tehtävien melontaretkien varaukseen