Lue muutoksista palveluissamme korona-pandemian aikana

Feel The Nature -retket on suomalaiseen luontoon erikoistunut elämyspalveluyritys

Nuuksion kansallispuiston upeissa luontokohteissa järjestämme luontoretkiä ja -aktiviteettejä läpi vuoden. Kesällä ohjelmassamme on mm. patikka- ja melontaretket ja talvella talvipatikat ja lumikenkäretket. Tunturi-Lapin taianomiasssa maisemissa järjestämme opastettuja vaelluksia ja aktiviteettiviikkoja. Talvella retkeilemme hiihtäen ja lumikengin, kesällä ja syksyllä kuljemme Lapin lumoon patikoiden ja meloen.

Hanki Villiyrttien lyhyt oppimäärä -verkkokurssi itselle tai lahjaksi, nyt vain 37€

Tilaa YouTube-kanava ja katso live-lähetyksiämme

Melontaretki Nuuksiossa auringonnousun aikaan

Ajankohtaista:

  • Erämelontaseikkailu intiaanikanooteilla Nuuksion kansallispuistossa – 2020: 6.6.2020, 13.6.2020, 19.6.2020,... - VARAA TÄSTÄ!
  • Patikointiviikko Tunturi-Lapissa: 18.7.2020, 2.8.2020, 9.8.2020,... - VARAA TÄSTÄ!

Päiväretket ja luonto-ohjelmat Nuuksion kansallispuistossa

Nuuksion kansallispuistossa upeimmissa luontokohteissa järjestämme luontoretkiä ja -aktiviteettejä läpi vuoden. Kesällä ohjelmassamme on erityisesti erämelontaseikkailu intiaanikanooteilla Nuuksion kansallispuiston erämaisilla Kattila- ja Vääräjärvillä sekä patikka- ja sieniretket. Talvella järjestämme Nuuksion kansallispuistossa talvipatikka- ja lumikenkäretkiä.

Aikataulun mukaisille vakioretkille, ns. takuulähdöille, voit ilmoittautua vaikka yksin tai kaverin kanssa tai voitte tilata yksityisretken vaikka tiimille hengähdyshetkeksi luonnossa tai  juhlistamaan merkkipäivää. Suora kuljetus Helsingistä/Espoosta sisältyy aina vakioretken hintaan, joten omaa autoa et osallistuaksesi tarvitse. [tietoa palvelumuutoksista covid-19 pandemian aikana]Tutustu kaikkiin Nuuksion ohjelmiimme.