Naturevan pikkubussilla vaivatta retkelle Nuuksioon Helsingistä ja Espoosta

Järjestämillemme retkille Nuuksion kansallispuistoon pääset Feel The Naturen pikkubussilla  suoraan Helsingistä tai Espoosta. Voit nousta kyytiin Kiasmalta Helsingin keskustasta tai Espoosta. Otathan yhteyttä, mikäli tarvitset lisätietoa tai toivot erikoisjärjestelyjä.Lue lisää muutoksista palveluissamme COVID-19 -pandemian aikana.

Kattilajärven melontapaikalle (Kattilajärventie 30, Espoo) pääset luonnollisesti omalla autolla. Matkaa lähimmältä bussipysäkiltä (pysäkki E6944, bussi 245 Espoon keskuksesta), aloituspaikalle n. 3,5 km, joten voit tietysti myös reippailla loppumatkan. Voit myös vuokrata maastopyörän luontokeskus Haltiasta (biking.fi) ja tulla sillä melontapaikalle (n. 5 km).

Normaaliajan kuljetuksen aloituspisteet

Helsingin keskusta, Kiasma

Retkemme Nuuksioon lähtevät Kiasman bussipysäkiltä (Mannerheiminaukio 2) läheltä Helsingin päärautatieasemaa ja Kampin linja-autoasemaa. Retken aloitusajaksi on ilmoitettu lähtöaika Kiasmalta. Erikseen sovittaessa voimme noutaa vieraita esim. hotellista tai satamasta ennen ilmoitettua lähtöaikaa.

Espoo, Keilaniemi

Keilaniemen bussipysäkki (E2037, Karhusaarentie) on kävelymatkan päässä Otaniemestä ja Radisson Blu Espoo Hotellista (2 km), Hotelli Tapiola Gardenista (1,4 km) and Hotelli Hanasaaresta (1,5 km). Olemme Keilaniemessä noin 10 minuuttia Kiasmalta lähdön jälkeen.

Espoo, Niittykumpu

Gräsansolmun bussipysäkki (E3226, Kilonväylä) on 0,5 km Niittykummun metroasemalta ja 1,2 km Matinkylästä. Olemme Gräsansolmulla noin 15 minuuttia Kiasmalta lähdön jälkeen.

Espoo, Ikea

Ikean pysäkki (E6307) Espoontiellä Lommilassa on Vanhan Turuntien lähellä n. 2 km Espoon keskustasta. Pysäkki on Teboilin kylmäaseman kohdalla Espoontien toisella puolella. Pikkubussimme on Ikean pysäkillä n. 20 minuuttia Kiasmalta lähdön jälkeen.

Suomen Luontokeskus Haltia

Voit tulla retkellemme myös Haltiasta (Nuuksiontie 84) tai jäädä sinne retken jälkeen. Pikkubussimme on Haltiassa noin 35 minuuttia Kiasmalta lähdön jälkeen.Ei koske marja- ja sieniretkiämme. Mikäli tulette omalla autolla, suosittelemme että tulette suoraan melonnan aloituspaikalle Kattilajärvelle.

Kattilajärvi, Nuuksio

Melontaretkillemme voit tulla myös suoraan retken aloituspaikalle (Kattilajärventie 30, Espoo). Pikkubussimme on Kattilajärvellä noin 40 minuuttia Kiasmalta lähdön jälkeen.

    Kysy lisätietoa tai jätä soittopyyntösivun alkuun

    Nimi:*

    Sähköposti:*

    Puhelin:

    Viesti: *