Lapset mukaan melontaretkelle Nuuksioon

Lapsiperheet tai lapset aikuisten seurassa ovat lämpimästi tervetulleita melontaretkillemme Nuuksiossa. Voimme järjestää teille yksityisretken, jonka ohjelma voidaan tehdä toiveidenne mukaan tai voitte osallistua avoimille retkillemme.

Osallistuttaessa lasten kanssa avoimiin retkiimme, kuten Melontaseikkailuun Nuuksion erämaajärvillä, on  hyvä ottaa meihin yhteyttä hyvissä ajoin ennen retkeä  ja huomioida seuraavat asiat:

 • Lapset melovat lähtökohtaisesti samassa kanootissa oman perheensä/ryhmänsä aikuisten kanssa. Lapset voivat istua myös kanootin keskipenkeillä, jolloin yhteen kanoottin voi tulla  1-2 aikuista ja 1-2 lasta.
 • Retken normaalivarustukseen sisältyy kelluntaliivit, jotka on tarkoitettu uimataitoisille vähintään 40 kg painoisille. Tätä kevyemmät lapset käyttäjät pelastusliivejä. Olettehan meihin ajoissa yhteydessä ja ilmoitatte lasten iän ja painon, jotta voimme varmistaa, että kaikilla on sopivat turvallisuusvarusteet. Voitte myös tuoda mukana omat lasten pelastusliivit.Nuori meloja uupuneena
 • Jos yhdessä kanootissa on vain yksi aikuinen, voi melonta olla etenkin tuulisissa olosuhteissa olla kaksikkomelontaa haastavampaa. Kannamme tai vedämme kanootteja myös lyhyen maakannaksen yli järvien välillä.

Lapset ovat aina mukana olevien aikuisten valvontavastuulla.

  Kysy lisätietoa tai jätä soittopyyntösivun alkuun

  Nimi:*

  Sähköposti:*

  Puhelin:

  Viesti: *