Osta lahjaksi luontoretki – Feel The Naturen lahjakortti

Feel The Naturen lahjakortti on mainio tapa muistaa päivänsankaria juhlapäivänä tai huomioida muuten vaan ystävää. Voit myös hankkia meiltä retkiseteleitä – lahjakortteja työyhteisön henkilökunnan virkistykseen. Lahjakortilla saa vaikka melonta– tai lumikenkäretken.

Lahjakortit on tarkoitettu Feel The Naturen avoimien päiväretkien (esimerkiksi ohjelmat Nuuksiossa) hankintaan ja ne kelpaavat niin aikataulun mukaisilla vakiolähdöillä kuin yksityisretkilläkin. Mikäli haluat ostaa lahjaksi Lapin viikko-ohjelman, niin otathan meihin ensin yhteyttä.

Voit ostaa lahjakortin (yhden tai useamman) retken summalla tai vaikka osalla sen hinnasta. Halutessasi ostaa esim. 88 € arvoisen lahjakortin valitse 88 kpl 1 €:n lahjakorttia. Ostettuasi lahjakortin lähetämme sinulle lahjakortin lunastuskooodin, jonka voit lähettää lahjan saajalle esim. onnittelukortin yhteydessä.

Lahjakortti on voimassa yhden vuoden ostopäivästä eli varaus tulevalle retkelle pitää tehdä vuoden sisällä. Käyttämättömiä lahjakortteja ei lunasteta takaisin, mutta lahjakortin voimassaoloaikana lahjakorttia voidaan käyttää useamman retken tai muun tuotteen ostamiseen, mikäli lahjakortin arvo ylittää retken hinnan.

Osta lahjakortti tästä!

Kysy lisätietoa tai jätä soittopyyntösivun alkuun

Nimi:*
Sähköposti:*
Puhelin:
Viesti: *