Osta lahjaksi luontoretki – Feel The Naturen lahjakortti

Feel The Naturen lahjakortti on mainio tapa muistaa päivänsankaria juhlapäivänä tai huomioida muuten vaan ystävää. Ostettuasi lahjakortin lähetämme sinulle linkin sähköiseen lahjakorttiin, jossa on kortin lunastuskoodi. Linkin voit lähettää edelleen lahjan saajalle tai voit tulostaa lahjakortin paperille tai pdf-muotoon.

Tuotelahjakortit

Tuotelahjakortteja on saatavissa suosituimpiin tuotteisiimme ja sillä saa hankittua lahjakortin mukaisen palvelun edulliseen hintaan eikä lahjan saajalle tule lisäkuluja tuotteen hinnan mahdollisesti muuttuessa lahjakortin voimassolon aikana. Tuotelahjakortteja on saatavissa Nuuksion erämelontaseikkailuumme ja Villiyrttien lyhyt oppimäärä -verkkokurssiin.

75,00 sis. ALV
29,00 sis. ALV

Avoimet lahjakortit

Lahjakortit on tarkoitettu kaikkien verkkokaupassamme tuotteiden hankintaan, poisluettuna Lapin valmismatkat, joiden lahjakortteja voit tiedustella meiltä erikseen.

Voit ostaa myös avoimen lahjakortin, joka kelpaa maksuna niin aikataulun mukaisilla vakiolähdöillä kuin yksityisretkilläkin. Halutessasi ostaa esim. 50 € arvoisen lahjakortin valitse 50 kpl 1 €:n lahjakorttia. 

1,00

Yleistä lahjakorteista

Lahjakortti on voimassa viimeiseen voimassaolopäivään saakka – yleensä yhden vuoden ostopäivästä – ja varaus tulevalle retkelle pitää voimassaoloaikana. Jossain tarjoustuotteissa voimassaolo voi olla rajattu – varmistathan voimassaolon ostoskorista. Ostaessa tuotelahjakortin saat jokaisesta kortista erillisen lunastuskoodin eli voit ostaa yhdellä tilauksella tuotelahjakortin useammalle henkilölle. Avoimista lahjakorteista tulee yksi lunastuskoodi. Mikäli haluat ostaa avoimia lahjakortteja useammalle lahjan saajalle, tee kustakin erillinen tilaus.

Käyttämättömiä lahjakortteja ei lunasteta takaisin, mutta lahjakortin voimassaoloaikana avointa lahjakorttia voidaan käyttää useamman retken tai muun tuotteen ostamiseen, mikäli lahjakortin arvo ylittää retken hinnan.

    Kysy lisätietoa tai jätä soittopyyntösivun alkuun

    Nimi:*
    Sähköposti:*
    Puhelin:
    Viesti: *