Yritys – Feel The Nature -retket

Feel The Nature -retket on suomalaiseen luontomatkailuun erikoistunut ohjelmapalveluiden- ja matkanjärjestäjä. Järjestämme päiväretkiä  Uudellamaalla, erityisesti Nuuksion kansallispuistossa sekä vaelluksia Lapissa. Kesäaikaan etenemme patikoiden, meloen ja pyöräillen. Talvella asetamme allemme sukset tai lumikengät kulkiessamme Lapin hangilla tai Nuuksion metsissä. Suomalaisen luonnon ja saunan tuottama hyvinvointi on palveluidemme ytimessä.

Feel The Nature on mukana Haaga-Perhon valtakunnallisessa Laatutonni-ohjelmassaFeel The Nature -retket kehittää jatkuvasti toimintaansa ja osana tätä työtä on mukana Haaga-Perhon valtakunnallisessa matkailualalle suunnatussa Laatutonni-ohjelmassa.

 

Feel The Nature on yhteistyössä Nuuksion kansallispuiston kanssaYrityksemme on tehnyt yhteistyösopimuksen Metsähallituksen kanssa ja sitoutunut toiminnassaan kestävän luontomatkailun periaatteisiin.

 

Feel The Nature on Suomen Luonnonsuojeluliiton kannatusjäsenFeel The Nature -retket on myös liittynyt suomalaisen matkailuelinkeinon Helsinki Declaration -julistukseen ja näin sitoutunut osaltaan kehittämään toimintaansa edelleen kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Yrityksemme on myös Suomen luonnonsuojeluliiton kannatusjäsen.

 

Feel The Nature on Kuluttajaviraston valmismatkarekisterissä

Yritys on rekisteröity Kilpailu- ja kuluttajaviraston valmismatkarekisteriin (tunnus: 5433/09/Mj) ja yritys on asettanut asiakkaiden valmismatkojen ennakkomaksut kattavan vakuuden.

 

Feel The Nature - Olli Rinne

 

Tervetuloa kanssamme suomalaiseen luontoon!

Olli Rinne

Erä- ja luonto-opas, toimitusjohtaja

Feel The Nature -retket (Netgalleria Oy, Y-tunnus: 1450660-0)
Caloniuksenkatu 2 C 66, 00100 HELSINKI
info@feelthenature.fi, puhelin 010 581 3890

 

Kysy lisätietoa tai jätä soittopyyntösivun alkuun

Nimi:*
Sähköposti:*
Puhelin:
Viesti: *