Yritys – Feel The Nature -retket

Feel The Nature -retket on suomalaiseen luontomatkailuun erikoistunut ohjelmapalveluiden- ja matkanjärjestäjä. Järjestämme päiväretkiä  Uudellamaalla, erityisesti Nuuksion kansallispuistossa sekä vaelluksia Lapissa. Kesäaikaan etenemme patikoiden, meloen ja pyöräillen. Talvella asetamme allemme sukset tai lumikengät kulkiessamme Lapin hangilla tai Nuuksion metsissä. Suomalaisen luonnon ja saunan tuottama hyvinvointi on palveluidemme ytimessä.

Feel The Nature on mukana Haaga-Perhon valtakunnallisessa Laatutonni-ohjelmassaFeel The Nature -retket kehittää jatkuvasti toimintaansa ja osana tätä työtä on mukana Haaga-Perhon valtakunnallisessa matkailualalle suunnatussa Laatutonni-ohjelmassa.

Feel The Nature on yhteistyössä Nuuksion kansallispuiston kanssaYrityksemme on tehnyt yhteistyösopimuksen Metsähallituksen kanssa ja sitoutunut toiminnassaan kestävän luontomatkailun periaatteisiin.

Feel The Nature -retket on myös liittynyt suomalaisen matkailuelinkeinon Helsinki Declaration -julistukseen ja näin yrittäjä ja yritys on sitoutunut osaltaan kehittämään toimintaansa kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Osana ilmaston ja luonnon monimuotoisuuden suojelua tätä olemme mm. sijoittaneet ilmastonmuutosta ja energiaköyhyyttä vähentäviin aurinkosähköprojekteihin Afrikassa.

Feel The Nature on Kuluttajaviraston valmismatkarekisterissä

Yritys on rekisteröity Kilpailu- ja kuluttajaviraston valmismatkarekisteriin (tunnus: 5433/09/Mj) ja yritys on asettanut asiakkaiden valmismatkojen ennakkomaksut kattavan vakuuden.

Feel The Nature - Olli Rinne

Tervetuloa kanssamme suomalaiseen luontoon!

Olli Rinne

Erä- ja luonto-opas, toimitusjohtaja

Feel The Nature -retket (Netgalleria Oy, Y-tunnus: 1450660-0)
Caloniuksenkatu 2 C 66, 00100 HELSINKI
info@feelthenature.fi, puhelin 040 900 5556

    Kysy lisätietoa tai jätä soittopyyntösivun alkuun

    Nimi:*

    Sähköposti:*

    Puhelin:

    Viesti: *