Erämelontaseikkailu intiaanikanooteilla Nuuksiossa

Varaa paikka takuulähdölle | Varaa yksityisretki | Kysy lisää
Melonta erämaajärvillä on jaloa luontoliikuntaa, jossa aistit avautuvat, mieli lepää ja keho saa leppoisaa liikuntaa.

Tällä opastetulla melontaretkellä melomme avokanooteilla eli intiaanikanooteilla Nuuksion kansallispuiston ja sen lähistön erämaisilla järvillä, joiden välisen lyhyen kannaksen yli siirrämme kanootit. Välillä pidämme tauon nauttien eväitä ja kuunnellen luonnon ääniä. Tauolla voit halutessasi myös pulahtaa uimaan kauniiseen erämaajärveen.

Melontaretki Nuuksiossa - kanoottien kantamista järvien välilläRetki sopii hyvin myös ensi kertaa meloville, ammattioppaamme kertoo retken alussa retkeen liittyvistä turvallisuusasioista ja johdattelee avokanoottimelonnan perusteisiin sekä auttaa kanoottien siirtämisessä. Retkeen sisältyy kuljetus Helsingistä tai Espoosta.

  • Kuljetus Helsingistä ja Espoosta
  • Sopii aloittelijoille
  • Melontaretken kesto yhteensä n. 3 tuntia
  • Retkeen kuuluu tarvittavien melontavarusteiden vuokra ja kuljetus sekä retkieväät (kahvi/tee, karjalanpiirakka ja pulla) tauon aikana
  • Opastuskielinä suomi ja englanti, ryhmäkoko 1-8 henkeä
  • Retken hinta on 77 € / henkilö (sis. alv 10%), Täysikuun melonta ja Melonta- ja patikointipäivä 95 € / henkilö

UImatauko melontaretkellä NuuksiossaTurvallisuus ja varusteet

Et tarvitse aikaisempaa melontakokemusta. Käymme turvallisuusohjeistuksen ja melonnan perusteet läpi melontaretken alussa. Tutustu myös päiväretkiemme turvallisuus- ja yleisohjeistukseen sekä ohjeisiin lasten kanssa melontaretkelle osallistuville.

Aikataulu

Kuljetus lähtee Helsingin keskustasta Kiasmalta normaalisti klo 10.00 (katso ilta- ja täysikuuretkien aikataulu sekä mahdolliset poikkeukset alta) Espoon kautta Nuuksioon. Retken kesto kuljetuksineen noin 5 tuntia. Tarkemmat tiedot kuljetuksen lähtöpaikasta ja välipysäkeistä. Halutessasi jäädä melontaretken jälkeen tutustumaan Suomen luontokeskus Haltiaan, josta pääset julkisella liikenteellä takaisin.

Ilmoittautuminen

Melontaseikkailu Nuuksion erämaajärvilläIlmoittaudu retkelle ajoissa varmistaaksesi paikkasi. Retkimaksu maksetaan luottokortilla tai pankin verkkomaksulla ilmoittautumisen yhteydessä. Retkelle mahtuu enintään 8 henkeä, joten ilmoittautumalla ajoissa varmistat paikkasi.

Kuvia melontaretkiltä löydät myös Flickrissä ja Facebookissa sekä kokemuksia voit lukea myös Helsingin matkailun blogista.

Voit ostaa melontaretken myös lahjaksi. Lue lisää lahjakorteista. Tähän ohjelmaa voidaan yhdistää myös saunominen telttasaunassa (varmista saatavuus etukäteen). Lue lisää telttasaunaohjelmasta.

Varaa paikka avoimelle lähdöllesivun alkuun

Tästä ohjelmasta ei ole takuulähtöjä lähi tulevaisuudessa.

- saatavissa
- rajoitetusti
- yksi tai muutama
- täynnä

Varaa yksityinen ohjelmasivun alkuun

Tässä voit varata yksityisohjelman. Voit tilauksen verkkomaksulla, luottokortilla tai lahjakortilla.

Haetaan vapaita aikoja. Odota hetki...
Valitse ajankohta, optiot ja henkilömäärä. Ohjelman hinta lasketaan valintojesi perusteella.
Aloitusaika: (* pakollinen)

Henkilömäärä: (* pakollinen)

Valinnaiset palvelut:
Kysy lisätietoa tai jätä soittopyyntösivun alkuun

Nimi:*
Sähköposti:*
Puhelin:
Viesti: *

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestPrint this page