Kanoottivuokraus Nuuksion Kattilajärvellä – varaa tästä

Palvelusta lyhyesti

 • Melomaan pääset Nuuksion Kattilajärven rannalta, josta pääset helposti  jatkamaan myös Vääräjärvelle. Pidemmän maakannaksen yli pääset myös Urjajärvelle. Katso aluetta Googlen karttapalvelussa.
 • Vuokraukseen sisältyy korkealuokkainen kaksikkoavokanootti (intiaanikanootti)  sekä tarvittavat melonta- ja turvavarusteet: melontaliivi, mela ja äyskäri sekä turvallisuusohje.
 • Omatoimivuokrauksessa otat itsenäisesti kanootit  ja varusteet käyttöön varastostamme, huollat ja palautat  antamiemme ohjeiden.
 • Vuokrauksen hinta varusteineen on kahden tunnin vuokra-ajalta alkaen 30 € / kanootti.

 

Edellytykset omatoimivuokraukselle:

 • Varaajalla pitää olla aikaisempaa sellaista melontakokemusta, jonka perusteella hän pystyy toimimaan ryhmän vastuuhenkilönä, joka vastaa ryhmän turvallisesta toiminnasta sekä  turvavarusteiden  ja  kaluston asiallisesta käytöstä koko vuokra-ajan.
 • Kaikkien osallistuvien aikuisten on oltava uimataitoisia. Mikäli ryhmässä on uimataidottomia lapsia on aikuisten myös kyettävä kaikissa tilanteissa auttamaan heitä, esim. mikäli kanootti kaatuu. 
 • Kukaan ryhmän jäsenistä ei saa olla alkoholin tai päihteiden vaikutuksen alaisena.
 • Ennen vuokrausta ota meihin yhteyttä ja kerro omasta/ryhmän melontakokemuksesta. Kun toteamme, että ryhmälläsi on edellytykset turvalliseen omatoimiretkeen, lähetämme sinulle koodin, jolla voit tehdä varauksen.

Mikäli sinulla tai ryhmälläsi ei ole vielä edellä mainittua kokemusta, olet lämpimästi tervetullut saamaan ensin turvallisen ensikosketuksen melontaan opastetulle retkelle!  Järjestämme Erämelontaseikkailu intiaanikanooteilla Nuuksiossa -retkeä touko-syyskuussa.

Miten vuokraus toimiisivun alkuun

 1. Lue vuokrausehtoihin ja ohjeistukseemme ennen varausta:
  1. Melonta- ja turvaohjeistus
  2. Kaluston käyttöönotto ja käsittely
  3. Avokanoottimelonnan perusteet
  4. Retkivinkkejä melontaretkelle
  5. Vuokrausehdot
 2. Varmistakseemme teille edellytykset turvalliseen ja nautinnolliseen melontaretkeen haluamme vielä keskustella kanssanne ennen varausta, mikäli ette ole aikaisemmin olleet melontaohjelmissanne. Tämän jälkeen saatte meiltä koodin, jolla varaushinnan päälle ostoskorissa oleva 1000 € lisähinta poistuu.
 3. Valitse haluamasi vuokrausajankohta kalenterista ja varaa tarvittava määrä kanootteja. Yhteen kanoottiin mahtuu kaksi aikuista melomaan. Osassa kanotteja on keskipenkki lapsille. Varaus vahvistuu, kun olet maksanut sen verkkokaupassamme.
 4. Saat varauksesta välittömästi automaattisen vahvistuksen sähköpostissa. Tämän jälkeen lähetämme PIN-koodin kanoottivaraston avaamiseksi. Tutustu saamiisi ohjeisiin tarkasti. Tulostetun melonnan turvallisuusohjeen saat myös lainattavaksi retken ajaksi kanoottivarastolta.
 5. Saavuttua paikalle voit avata varaston antamiemme ohjeiden mukaan vuokrausajan alettua. Ota vuokraamasi kalusto varastosta ja lukitse varasto ennen lähtöäsi melomaan. Kanootin nostamisessa telineistä on hyvä olla vähintään kaksi henkilöä.
 6. Turvallista ja nautinnollista melontaretkeä!
 7. Palaa lähtöpaikalle, niin että ehdit palauttaa kaluston puhdistettuna vuokrausajan sisällä varastoon. Omatoimivuokrauksessa huollat kaluston itsenäisesti ja palautat varastoon.

Mitä omia varusteita mukaan retkelle:

 • Mukavat keliin sopivat ulkoiluvaatteet. Suosittelemme jalkoihin vedenkestäviä jalkineita, esim. Crocsit tai vastaavat, joilla voit astua rantaveteen.
 • Vaihtovaatteet vesitiiviisti pakattuna. Lämpimällä kelillä ja lämpimän veden aikaan voit harkintasi mukaan jättää vaihtovaatteet lähtöpaikalle autoon tai kanoottivarastolle..
 • Kännykkä vesitiivisti pakattuna. Tätä varten olemassa kännykkäpusseja, mutta voit tehdä sellaisen myös kaksinkertaisesta minigrip-pussista. Suosittelemme älypuhelimeen 112 Suomi -sovellusta.
 • Vesipullo ja evästä etenkin pidemmälle retkelle

Mikäli olet vuokraamassa samalle päivälle, varmistahan etukäteen ennen varauksen tekoa, että ehdimme lähettämään sinulle ajoissa vahvistuksen pin-koodeineen,  tiedustelut: +358 40 900 5556 (puhelu, sms tai WhatsApp).

Vuokraa tästä – omatoimivuokraus sivun alkuun

Haetaan vapaita aikoja. Odota hetki...
Valitse ajankohta, optiot ja määrä. Hinta lasketaan valintojesi perusteella.
aloitusaika: (*)
lopetusaika (kesto): (*)

Number of 1: (*)

Valinnaiset palvelut:
  Pyydä varauskoodia tai kysy lisätietoasivun alkuun

  Nimi:*

  Sähköposti:*

  Puhelin:

  Kerro omasta melontakokemuksestasi ja ryhmästä, jonka kanssa olet lähdössä: *

  Muut kommentit/lisätietopyyntö:

   

  .