Kanoottivuokraus Nuuksion Kattilajärvellä

TESTIVERSIO – EI VARAUSTA VIELÄ

Palvelusta lyhyesti

 • Melomaan pääset Nuuksion Kattilajärven rannalta, josta pääset jatkamaan myös Vääräjärvelle.
 • Vuokraukseen sisältyy korkealuokkainen kaksikkoavokanootti (intiaanikanootti)  sekä tarvittavat melonta- ja turvavarusteet: melontaliivi, mela ja äyskäri.
 • Omatoimivuokrauksessa otat kanootit käyttöön varastostamme ja palautat itsenäisesti  antamiemme ohjeiden. Palveluvuokrauksessä henkilökuntamme on mukana avustamassa.
 • Vuokrauksen hinta alkaen 2 h tunnin vuokra-ajalta 30 € / kanootti

Miten vuokraus toimiisivun alkuun

 1. Lue allaolevat varausehdot ennen varausta. Valitse haluamasi vuokrausajankohta kalenterista ja varaa tarvittava määrä kanootteja. Yhteen kanoottiin mahtuu kaksi aikuista melomaan. Varaus vahvistuu, kun olet maksanut sen verkkokaupassamme.
 2. Saat varauksesta välittömästi automaattisen vahvistuksen sähköpostissa. Tämän jälkee lähetämme sinulle lisäohjeita vuokrauksesta. Ohjeet sisältävät tietoa turvallisuudessa, melonnasta ja vinkkejä melontaretkeilyyn alueella. Tutustu näihin ohjeisiin tarkasti.
 3. Omatoimivuokraus:
  Saavuttua paikalle voit avata varaston antamiemme ohjeiden mukaan vuokrausajan alettua. Ota vuokraamasi kalusto varastosta ja lukitse varasto ennen lähtöäsi melomaan. Suosittelemme, että kanootin nostamisessa telineistä on vähintään kaksi henkilöä.
  Palveluvuokraus: Henkilökuntamme on avustamassa kaluston käyttöönotossa ja lähdössä.
 4. Turvallista ja nautinnollista melontaretkeä!
 5. Palaa lähtöpaikalle, niin että ehdit palauttaa kaluston puhdistettuna vuokrausajan sisällä varastoon. Omatoimivuokrauksessa huollat kaluston itsenäisesti ja palautat varastoon.

Varaa kanootit aina ennakkoon!

Vuokraa tästä – palveluvuokraus sivun alkuun

Palveluvuokrauksessa henkilökuntamme on avustamassa kaluston käyttöönotossa ja palautuksessa.

Haetaan vapaita aikoja. Odota hetki...
Valitse ajankohta, optiot ja määrä. Hinta lasketaan valintojesi perusteella.
aloitusaika: (*)
lopetusaika (kesto): (*)

kanoottien lukumäärä: (*)

Valinnaiset palvelut:
Vuokraa tästä – omatoimivuokraus sivun alkuun

Omatoimivuokrauksessa otat kaluston käyttöön ohjeistuksemme avulla ja palautat sen itsenäisesti. Omatoimivuokraus tulee käyttöön alkukesästä 2020.

Haetaan vapaita aikoja. Odota hetki...
Valitse ajankohta, optiot ja määrä. Hinta lasketaan valintojesi perusteella.
aloitusaika: (*)
lopetusaika (kesto): (*)

kanoottien lukumäärä: (*)

Valinnaiset palvelut:
Kanoottivuokrauksen varausehdotsivun alkuun

Turvallisuus ja kaluston ylläpito

Melontaretken turvallisuus koostuu useasta osatekijästä, kuten toiminnasta retken aikana, kaluston ja erityisesti turvavarusteiden ohjeiden mukaisesta käytöstä ja siitä että kalusto on asianmukaisessa kunnossa.   Vuokranottaja (asiakas) on vastuussa retken turvallisuudesta, annettujen ohjeiden noudattamisesta ja vuokratun kaluston kunnosta vuokraamisen aikana.

Vuokranottaja huolehtii kalustosta ja sen siisteydestä. Vältä erityisesti kaluston naarmuttamista kivissä – näin suojelemme yhteistä ympäristöämme ja mahdollistamme vuokraustoiminnan jatkumisen, Kalusto palautetaan käytön jälkeen puhdistettuna varastokonttiin paikoilleen. Mikäli vuokranottaja huomaa kaluston kunnossa puutteita, on hän velvollinen raportoimaan niistä viipymättä vuokranantajaa.

Kalusto voidaan ottaa varastosta vasta vuokrausajan alettua ja sen on palautettava sinne ennen vuokrausajan loppua.  Mikäli vuokranottaja haluaa aloittaa vuokrauksen ennen sovittua aikaa tai pidentää vuokrausaikaa, hänen on sovittava siitä ennakkoon vuokranantajan kanssa. Huomaa, että kalusto voi olla varattu muuhun käyttöön tai vuokranantaja ei ole tavoitettavissa, joten varaudu aina siihen, että pystyt palauttamaan kaluston ajoissa . Myöhästyneistä palautuksista vuokranottajan on maksettava hinnaston mukainen myöhästymismaksu ja myöhästymisajan vuokra kaksinkertaisena.

Vuokranottaja vastaa siitä, että varaston avaamiseen käytettyjä koodeja ei luovuteta ulkopuoliselle  eikä käytetä vuokrausajan ulkopuolella. Hän vastaa myös siitä että asiattomat eivät pääse varastoon ja että varasto on lukittu asianmukaisesti hänen poistuessaan varastolta.

Turvallisuus lyhyesti

Vesillä oltaessa jokaisella ryhmän jäsenellä pitää olla päällään asiallisesti kiinnitetyt melontaliivit / pelastustusliivit. Päihteiden käyttö tai päihteiden vaikutuksen alaisena olo vuokrauksen aikana on kielletty. Tämä koskee kaikkia ryhmän jäseniä.

Saat yksityiskohtaisempia ohjeita / videoita, kun olet vuokrannut kanootit.

Valvonta

Huomaathan, että valvomme kaluston käyttöä ja palautusta elektronisesti mm. tallentavalla videovalvonnalla. Valvonnassa syntyvää materiaalia, josta vuokraaja voidaan tunnistaa, ei käytetä muuhun tarkoitukseen eikä luovuteta ulkopuolisille, ellei se ole lain tai viranomaismääräysten takia muuta edellytetä. Materiali poistetaan kun sillä ei ole enää valvonnan kannalta merkitys.

Peruutusoikeus

Mikäli haluat peruuttaa tekemäsi varauksen, palautamme maksun, vain mikäli edeltävän päivän, myöhemmän sääennusteen tai paikalla havaitun säätilan mukaan vuokrausajankohtana on melonnan turvallista suorittamista mahdollisesti haittaava sää, käytännössä kova tuuli tai ukkosta. Suosittelemmekin, että vuokraat vasta kun tiedät, että pääset paikalle ja

Kysy lisätietoa tai jätä soittopyyntösivun alkuun

Nimi:*
Sähköposti:*
Puhelin:
Viesti: *