TYKY- , TYHY- ja virkistyspäivän ohjelmia Nuuksiossa

Rento retki luontoon, Nuuksion tai Sipoonkorven kansallispuiston upeisiin maisemiin on työyhteisösi vuoden huippukohtia. Leppoisa yhdessäolo, kansallispuiston rauha ja kiireetön luontoliikunta tarjoaa mahdollisuuden irrottautua rutiineista, rentoutua ja kohdata kollegatkin letkeässä ilmapiirissä. Kesällä ja syksyllä voimme tehdä vaikka melonta-, patikka- tai sieniretken ja talvella on aika lumikenkäillä. Saunaminen, ulkoilu ja ruokailu – miksei välissä pieni työpalaverikin – rantasaunalla Nuuksiossa sopii ohjelmaan.

Rantasauna NuuksiossaTYHY- tai virkistyspäivä voidaan toteuttaa työyhteisöllenne sopivalla tavalla, joko kaikille kerralla, pienryhmissä tai antamalla työntekijöille retkiseteli – lahjakortti, jolla pääsee osallistumaan Feel The Naturen vakiolähdöille. Hieman isommalle työyhteisölle, etenkin jos kaikkien ei ole mahdollista osallistua retkelle samanaikaisesti, voi sopia tapa tehdä retket pienryhmissä, jolloin ryhmä voidaan noutaa retkelle työpaikalta. Feel The Naturen retkiseteli  on taas virkistykseen tarkoitettu lahjakortti, jolla kukin voi osallistua vakiolähdöille haluamanaan ajankohtana.

Tauko lumikenkäretkellä NuuksiossaRetki voidaan toteuttaa joko valmiiksi suunnitelluista luonto-ohjelmistamme yksityisretkenä tai yhdessä teille suunnittelemamme ohjelman mukaan. Luontoretken kokemuksia voidaan sulatella vaikka rantasaunassa tai ympärisvuotiseen ruokailuunkin sopivassa 40-hengen kodasssa.

Useamman päivän ohjelmia, vaikkapa palkkioksi tiimin tavoitteiden täyttymisestä, toteutamme myös Tunturi-Lapissa Jerishovin tunturitukikohdastamme.

Läpi vuoden:

Kesäohjelmia:

Talviohjelmia:

  Kysy lisätietoa ohjelmasta tai jätä meille soittopyyntösivun alkuun

  Nimi:*
  Sähköposti:*
  Puhelin:
  Henkilömäärä:
  Ajankohta:
  Viesti: *