Erämelontaa avokanooteilla ja patikointia Nuuksion kansallispuistossa

Vain lyhyen matkan päässä kaupungin hälystä ja kiireestä on Nuuksion kansallispuiston erämaiset maisemat; puhtaat järvet, jylhät kalliot ja rauhalliset metsät, joissa pääsemme kokemaan luonnon rauhan ja opimme luonnosta ja sen kulusta sekä retkeilystä.

Tutustu myös melontaretkien avoimiin lähtöihin.

Tässä ohjelmassa melomme kahden hengen avokanooteilla (intiaanikanootti) sekä patikoimme kansallispuiston poluilla ja metsissä. Melonnan ja patikoinnin lomassa pidämme tauon, jonka aikana nauttimme nokipannukahvit ja pikkusyötävää ja kenties pulahdamme uimaan metsäjärveen. Melontaretki aloitetaan tutustumalla melontaan ja melontaturvallisuuteen, minkä jälkeen onkin aika laskea kanootit vesille.

Isommalla ryhmällä jakaannumme kahteen erilliseen ryhmään, joista toinen meloo ensin erämaajärvillä ja toinen tekee patikkaretken kansallispuiston metsissä ja kallioilla. Yhteisen kahvitauon jälkeen aluksi patikoinut ryhmä pääsee melomaan retken aloituspaikalle ja melonnalla aloittanut ryhmä tekee patikkaretken. Pienemmällä ryhmällä melomme Patikointiretkellä Nuuksiossayhdessä ja teemme patikkaretken rantauduttuamme melontaretken lomassa.

Ohjelmaan sisältyy:

 • opastukset ja oppaiden palvelut
 • tarvittavien melontavarusteiden vuokra ja kuljetus
 • retkieväät kahvi/tee, pikkusyötävä tauolla

Ryhmäkoko 5 – 36 henkeä. Retken kesto 3-4 h. Lähetä meille yhteydenottopyyntö, jossa kerrot toivomanne päivämäärän ja henkilömäärän, niin teemme tarkemman ehdotuksen ohjelmasta.

  Kysy lisätietoa ohjelmasta tai jätä meille soittopyyntösivun alkuun

  Nimi:*

  Sähköposti:*

  Puhelin:

  Henkilömäärä:

  Ajankohta:

  Viesti: *