Saunotaan luonnossa – telttasauna mukaan luontoretkelle

Tässä saunaohjelmassa emme menekään saunalle, vaan otamme saunan mukaan lähtiessämme retkelle Nuuksion luontoon. Telttasaunan varusteineen saamme mukavasti pakattua mukaamme – vaikkapa kanoottiin lähtiessämme melontaretkelle. Mikä olisikaan sen rentouttavampaa kuin saunoa luonnon keskellä itse valmistelemassaan saunassa järven rannalla.

 

Aloitamme saunaohjelman saavuttuamme mukavalle taukopaikalle pystyttämällä telttasaunan. Sen jälkeen onkin aika aloittaa saunan lämmitys. Tovin jälkeen pääsemmekin saunaan lämmitelemään telttasaunan pehmeisiin löylyihin. Välillä kelpaa jäähdytellä ulkosalla tai puhtaassa metsäjärvessä.

Chilling out after sauna

Tämä saunaohjelma on myös mukava tiimiaktiviteetti. Laitamme telttassaunan, joka koostuu saunateltasta, kiukaista ja lauteista,  yhdessä kylpemiskuntoon ja saunomisen jälkeen laitamme sen taas kuljetuskuntoon..

Telttasaunaohjelma voidaan liittää lisäohjelmana joihinkin Nuuksion kansallispuistossa tehtäviin luontoretkiin, esimerkiksi Erämelontaseikkailuun ja metsäyöpymisen sisältävään luontoseikkailuohjelmaan.  Tutustu myös Nuuksiossa toteuttamaamme rantasaunaohjelmaan, jossa ulkoilun jälkeen saunomme järven rannalla olevassa rantasaunassa.

Evening swimming in Nuuksio National Park

Ohjelman kesto on vähintään 2 1/2 tuntia sisältäen saunan pystytyksen, lämmityksen, saunomisen ja purun. Ryhmäkoko 2-10 henkeä.

    Kysy lisätietoa tai jätä soittopyyntösivun alkuun

    Nimi:*

    Sähköposti:*

    Puhelin:

    Viesti: *