Palvelumuutokset covid19-pandemian aikana

Yrityksellemme on ensijaista turvata vieraiden ja henkilöstön terveys ja turvallisuus covid-19 -pandemian aikana ja samalla mahdollistaen korkealaatuinen elämys suomalaisessa luonnossa. Vallitseva tilanne vaikuttaa retkiemme toteutukseen. Lisäksi olemme kehittäneent uusia omatoimi- ja digitaalisia palveluita, joita pystyy hyödyntämään itsenäisesti.

Muutoksia nykyisiin ohjelmiin

Nuuksioon päiväretkissä, kuten melonta-, patikka- ja sieni-/marjaretket, tarjoamme kuljetuksia vain rajoitetulle osallistujamäärälle. Avoimille melontaretkille noudamme tarvittaessa Espoon keskuksesta/Ikealta. Kuljetuksen aikana kasvomaskin käyttö on pakollista. Retkien aloituspisteeseen on mahdollista tulla omalla kuljetuksella (oma auto, joukkoliikenne + kävely, taksi) ja opastamme eri tapojen käytössä. Olemme myös tehneet muutoksia evästarjoiluun voidaksemme taata hygienian maasto-olosuhteissa. Otamme luonnollisesti itse retken aikana turvallisuuden huomioon varmistamalla mahdollisuudet hyvään käsihygieniaan ja turvaväleihin. Huomioimme palvelumuutokset myös asiakashinnoittelussa eli retken hinta tänä vuonna on käytännössä alempi kuin edellisinä vuosina. Aloitamme erämelontaretket toukokuun lopulla.

Uusia palveluita

Olemme avanneet kesällä 2020 kesän aikana kanoottien omatoimivuokrauksen Nuuksion Kattilajärvellä. Vuokratessasi kanootin meiltä pääset suoraan Nuuksion hienoimmille melontapaikoilla. Ohjeistamme sinut melontaturvallisuuteen ja annamme parhaat vinkit omatoimiretkelle.

Julkaisemme digitaalisia palveluita, ensimmäisenä esimerkkinä Villiyrttien lyhyt oppimäärä -verkkokurssi, joiden avulla voit pääset turvallisiesti tutustumaan luontoon oma-toimisesti. Kehitämme myös virtuaalisia luontoretkiä, joihin pääset tutustumaan maksutta sosiaalisen median palveluidemme kautta.

Luontolive-striimiämme Meanwhile in Nuuksio Forest – live – Nyt Nuuksiossa voit seurata YouTubessa. Kokeilemme myös luontoliven hyödyntämistä vanhuspalveluissa yhdessä Myllypuron seniorikeskuksen ja Palvelukeskus Helsingin kanssa: https://www.hel.fi/uutiset/fi/palvelukeskus/nyt_nuuksiossa_liven_suoratoistoa_kokeillaan_ikaantyneiden_etapalveluissa_myllypurossa .

Nopeasti muuttuvan tilanteen johdosta osa sivuistamme ei ole valitettavasti ajan tasalla.

Päivitetty 3.4.2021 /OR