Kesäinen virkistyspäivä Nuuksiossa; erämelontaa, patikointia, ruokailu ja saunomista

Tämä ohjelma vie meloen tutustumaan Nuuksion upeiden erämaajärvien luontoon, patikoimaan läpi kansallispuiston – kokemaan ja tuntemaan luonnon rauhan. Sitten onkin aika siirtyä viihtyisälle huvilalle  ja nauttia hyvästä ruuasta sekä saunan ihanista löylyistä välillä vilvoitellen.

Retki aloitetaan Nuuksiosta erämaajärven rannalta. Aloitamme tutustumalla melontaan ja melontaturvallisuuteen, minkä jälkeen onkin aika laskea kanootit vesille.  Melontaretkenä voimme toteuttaa esimerkiksi suositun erämelontaseikkailuohjelmamme .Nuuksion kansallispuiston metsäpolulla

Melontaretken lomassa tai sen jälkeen teemme opastetun patikkaretken Nuuksion kansallispuistossa. Retkellä on mahdollisuus kuulla oppaalta Nuuksion luonnosta ja retkeilystä

Retken jälkeen jatkamme tunnelmalliselle huvilalle, , joka on varattu ryhmänne käyttöön. Nyt on onkin aika nauttia herkullinen paikallisista aineksista valmistettu ateria jälkiruokineen, saunoa ja virkistäytyä.

Virkistyspäivään sisältyy:

 • opastukset melonta- ja patikkaretkien aikana sekä oppaiden palvelut huvilalla
 • tarvittavien melontavarusteiden vuokra ja kuljetus
 • retkieväät melonta-/patikkaretken aikana
 • ruokailu, jälkiruoka ja kahvit huvilalla
 • huvilan ja saunan vuokra siivouksineen

Ryhmäkoko 6-24 henkeä. Lähetä meille yhteydenottopyyntö, jossa kerrot toivomanne päivämäärän ja henkilömäärän, niin teemme tarkemman ehdotuksen ohjelmasta.

  Kysy lisätietoa ohjelmasta tai jätä meille soittopyyntösivun alkuun

  Nimi:*

  Sähköposti:*

  Puhelin:

  Henkilömäärä:

  Ajankohta:

  Viesti: *