Opastettu kierros Suomen luontokeskus Haltiassa

 Varaa yksityisretki | Kysy lisää

Haltia on puurakenteinen näyttely- ja tapahtumakeskus Nuuksion kansallispuiston kainalossa vain 40 minuutin päässä Helsingin keskustasta. Ekologisen luontokeskuksen näyttely esittelee kaikki Suomen kansallispuistot ja retkeilykohteet.

Lumitunneli Suomen luontokeskus Haltiassa

Lumitunneli Suomen luontokeskus Haltiassa

Haltian Suomen luonto –päänäyttelyn opastuksella pääset tutustumaan suomalaisen luonnon erityispiirteisiin ja Suomen kansallispuistoihin. Opastus syventää Haltian näyttelyelämystä erilaisten maantieteellisten elementtien, vuodenaikojen ja kalevalaisen mytologian kautta. Opastus järjestetään luontokeskuksen sisätiloissa ja sen kesto on noin yksi tunti.

Opastuksen hinta on 95 euroa/ opastusryhmä. Yhden opastusryhmän enimmäiskoko on  25 henkilöä. Opastuksen lisäksi veloitamme pääsylipun, joka on hinnaltaan 9 euroa/ henkilö.

Tämä ohjelma järjestetään yhteistyössä Suomen luontokeskus Haltian kanssa.

Ohjelmaan ei sisälly kuljetusta. Haltia sijaitsee  30 km päässä Helsingin keskustasta ja 17 km päässä Espoon keskuksesta. Haltiaan pääset julkisella liikenteellä, polkupyörällä tai autolla.

Varaa yksityinen ohjelmasivun alkuun

Tässä voit varata yksityisohjelman. Voit tilauksen verkkomaksulla, luottokortilla tai lahjakortilla.

Haetaan vapaita aikoja. Odota hetki...
Valitse ajankohta, optiot ja henkilömäärä. Ohjelman hinta lasketaan valintojesi perusteella.
Aloitusaika: (* pakollinen)

Henkilömäärä: (* pakollinen)

Valinnaiset palvelut:
Yllä olevasta varauskalenterista voit varata suoraan opastetun kierroksen Haltiassa valitulle osallistujamäärälle. Varaus edellyttää ennakkomaksua. Mikäli haluat lisätietoa Haltian palveluista tai varata muita Haltian palveluita otathan yhteyttä suoraan Haltian asiakaspalveluun 040 163 6200, haltia(a)metsa.fi .

Kysy lisätietoa tai jätä soittopyyntösivun alkuun

Nimi:*
Sähköposti:*
Puhelin:
Viesti: *